Spectroscopische analysesystemen

De nieuwe standaard voor “Quality Assurance” , veiligheid en analyse van IV-bereidingen met hoog risico is het vernieuwde
i-QCRxTM systeem van B&W Tek. 

‘Real-time’ en nauwkeurig kan nu cytostatica, monoclonale antilichamen, antibiotica, en ander toxische stoffen zonder gevaar voor de bereider worden bepaald en in hun concentraties worden getest.

 

De i-QCRxTM is een spectroscopisch analysesysteem. Het meet de spectrale gegevens van een monster van de bereiding in een “vial”.  De i-QCRxTM doet dit volledig automatisch met behulp van geavanceerde spectroscopie.

Vervolgens identificeert het systeem het onbekende monster kwalitatief op actieve stof (“molecuul”) en het oplosmiddel. Als dit op basis van de beschikbare referenties mogelijk is zal in de tweede stap kwantitief de concentratie van het molecuul worden bepaald.

BWTek I-QCRx spectrografie systeem

 

De i-QCRxTM is door de firma B&W Tek in 2016 aangevuld met de laatste technische verbeteringen en wordt door AutoMedic exclusief in de Benelux vertegenwoordigd.

 

Via onderstaand e-mail adres kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief,  of een demonstratie bezoek aanvragen om nu ook zelf kennis te maken met de nieuwe i-QCRxTM.

Open hier de flyer: i-QCRxTM

Mail hier naar info@AutoMedic.nl                                      home49x49