Pharma Service Station

PSS

Een stand-alone systeem 24/7 uitgifteautomaat voor de medicatie.
PSSdamesPSS uitname

 


De PSS muurautomaat
is een “stand-alone” automaat en heeft dus geen aparte robot nodig om producten op te slaan en uit te geven. Deze muurautomaat is in zijn functie vergelijkbaar met kluisjes, maar dan met veel meer producten op een bescheiden oppervlak en minder benodigd muuroppervlak en bouwkundige aanpassingen.

In de PSS muurautomaat bergt u de afhalers eenvoudig op door eerst de barcode op de afhaler en vervolgens die van de opberglocatie te scannen. Vervolgens wordt naar de betreffende klant automatisch een SMS gestuurd met een unieke afhaalcode. Als alternatief kan deze code/sticker ook op een afhaalbrief worden geplakt en naar de klant worden opgestuurd/gemailt. De klant met deze unieke code het product afhalen, dus zonder klantkaart en zonder te moeten betalen.

pss4De meegeleverde software levert diverse handige hulpmiddelen.
  • Producten die te lang in de automaat blijven liggen zijn eenvoudig in een lijst op te roepen en vervolgens¬†uit te ruimen.
  • Alle handelingen aan de muurautomaat worden gelogd, zo kunt u precies zien wie wanneer welk product heeft¬†ingeruimd resp. opgehaald (en eventueel betaald).
  • Met de log-rapporten zijn alle handelingen geborgd, zoals voorgeschreven door kwaliteitmanagementsystemen.
  • U kunt statistieken oproepen van afhalingen per uur, per dag, etc.

pss6Voor de PSS muurautomaat hoeft slechts een kleine opening (H 77 x B 42 cm) in de muur of het glas/kozijn te worden gemaakt. Dit kan de muur of het kozijn naar een hal of portaal zijn, als ook naar een openbare ruimte.

De voorkant van het bedieningsgedeelte is vandaalbestendig in roestvrij staal uitgevoerd. Na iedere uitgifte worden eventueel vergeten of achtergelaten producten automatisch verwijderd.

Binnenin bevindt zich de kast met opbergvakken, de handscanner en het bedieningspaneel.
De kast heeft een standaard diepte van 90 cm:

De 4 varianten zijn:

  • Lxbxh=105 x 90 x 205 cm, met een capaciteit voor 50 doosjes
  • Lxbxh=105x 90x 245 cm, met een capaciteit voor 75 doosjes
  • Lxbxh= 160 x 90 x 205 cm, met een capaciteit voor 100 doosjes
  • Lxbxh= 160 x 90 x 245 cm, met een capaciteit voor 150 doosjes

pss3pss2

Voor meer info mail naar info@AutoMedic.nl

home49x49